Stelvio, Zermatt & Saas-fee

Hej hej!

Just nu är jag hemma i Vemdalen efter vårt senaste läger i Saas-fee. Vi har hittills varit iväg på läger fyra gånger under den här hösten.

Första lägret var i Stelvio i Italien i slutet av juli där vi hade 6 riktigt bra dagar med bra underlag och soligt väder. Fokus låg mest på storslalom, men lägret avslutades med två dagars slalomträning.

Bilder från Stelvio

Efter lägret åkte jag tillbaka till landstället i Stockholm och tog vara på de sista dagarna av sommaren. Sedan var det dags att åka till Schweiz och Saas-fee. Även där hade vi mestadels riktigt bra väder och underlag, förutom en dag då det tyvärr blev inställt.

Bilder från Saas-fee

Efter detta läger var det dags för fystester i Östersund/Åre. Testerna gick bra så det var kul! Efter testerna åkte jag hem till Vemdalen några dagar innan vi skulle iväg till Zermatt.

Bilder från dagarna hemma 

Lägret i Zermatt bjöd på väldigt fint väder. Underlaget var bra de första dagarna, men blev tyvärr lite sämre mot slutet. Träningen var dock väldigt bra ändå och min åkning började kännas bättre och bättre.

Bilder från Zermatt

När vi kom hem från Zermatt åkte jag upp till Vemdalen igen och fick ett par riktigt fina höstdagar innan vi åkte till Åre för fotoläger. Efter tre dagar med fotografering och föreläsningar så var det dags att åka till Saas-fee igen.

Bilder från dagarna hemma och fotolägret

Lägret i Saas-fee bjöd på bra åkning och soligt (och emellanåt lite blåsigt) väder. Vi hade tyvärr en inställd dag, men annars var det riktigt bra i backen.

Bilder från senaste lägret i Saas-fee

På fredag flyger vi ner till Österrike och Mölltal. Känns jättekul! Fram tills dess ska jag vara här hemma och träna, mysa och vila upp mig för lägret. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s