Oktober

Hej hej!

Nu har vi nått fram till November och jag har precis kommit hem till Vemdalen efter ett läger i Idre.

Denna månad började i Juvass för min del. Vi åkte dit för ett läger på 10 dagar. Vädret var inte riktigt på vår sida, men det blev ett bra läger trots det. Vi körde storslalom och slalom, och det blev även två dagar med super-G. Första dagarna på superG-skidorna på väldigt länge, riktigt kul!

Efter Juvasslägret var jag hemma i Östersund i någon vecka för skola och fysträning. Jag hamnar såklart efter i skolan när jag är borta så mycket, det vore ju fel att förvänta sig något annat. Men det känns ändå som att jag har någorlunda kontroll på situationen i alla fall. Jag gör mitt bästa när jag väl är hemma och har tid, och då fungerar det ändå helt okej.

Efter veckan hemma i Östersund var det dags för skidåkning igen, denna gång i Sverige. Vi åkte till Idre med laget för 4 dagars slalomträning. Väldigt härligt att ha skidåkningen så nära igen. Det är skönt att slippa resa i ett flertal timmar för att komma till snön. Dessutom otroligt härligt att slippa långa liftköer. Träningen rullade på bra och jag känner mig nöjd med min åkning.

Efter lägret var jag hemma i Vemdalen ett par dagar innan det var dags att åka tillbaka till Idre igen, denna gång tillsammans med gymnasiet. Detta var mitt första läger med skolan för den här säsongen, så det var kul! Varmt väder ställde till det lite med underlaget, men vi gjorde det bästa av situationen och åkningen kändes ändå ganska bra.

Nu är jag hemma i Vemdalen igen för en liten paus från skidåkningen, men på söndag åker jag ner till Idre med laget igen för 4 dagar till med skidåkning.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta om denna månad, så här kommer en väldans massa bilder från oktober 🙂 Ha de bra!

JUVASS:

IMG_E1207Den otroligt fina forsen som fanns precis nedanför vårt hotell i Juvass

P111E0345

IMG_E1221

IMG_1233

IMG_1237

IMG_9219Hela härliga laget!

IMG_1356

IMG_1368

IMG_1372

IMG_1382

IMG_1266En glad Sara i backen trots blåsigt väder

IMG_1401På vilodagen i Juvass passade vi på att plugga på bageriet

IMG_1572På de två dagarna med super-G hade vi äntligen tur med vädret

fullsizeoutput_1a85Jag & Michelle

fullsizeoutput_1a80Michelle, Evelina & jag

N45A2930

fullsizeoutput_1a82

IMG_1434

IMG_1441

IMG_9386

IMG_9396Jag och Ida

fullsizeoutput_1a84

En väldigt häftig regnbågsliknande grej på himlen under en av alla fina soluppgångar vi fick se

IMG_9650

IMG_1626

IMG_E1679

Några rätt så suddiga bilder från åkningen i Juvass

 

IDRE:

fullsizeoutput_1a89Michelle

fullsizeoutput_1a8aHilma

 Michelle & jag

Hilma & Emelie

Årets första snögubbe skapad av Sara och mig 🙂

En tidig morgon i Idre då vi kom till backen 05:45

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s