September

Hej hej!

Nu är det oktober och höst, och jag är i Juvass. Under september månad var jag iväg på två skidläger i Saas-fee, Schweiz. Första lägret var ett lite kortare läger än vanligt, och vi hade tyvärr lite otur med vädret. Det blev ett par inställda dagar, men vi var duktiga på att hitta på andra roliga och bra saker att göra istället.

Andra lägret blev lite bättre. Lite otur med vädret i början bara, men bra under de följande dagarna. Åkningen går framåt, mestadels i alla fall. Det är ju klart att vissa dagar känns lite sämre och mitt i allt får man för sig att hela säsongen är körd. Men när man i efterhand lyckas tänka lite mer rimligt så inser man att det inte är ett så stort problem. Generellt sett så känns det bra. Jag har utvecklats väldigt mycket om man jämför med försäsongen förra året.

Nu under veckan har jag varit hemma i Östersund och försökt samla på mig lite skoltimmar. När jag kollade min frånvaro-statistik tidigare i veckan så insåg jag att jag endast hade 37% närvaro hittills. Under veckan lyckades jag öka det till 40%, så jag är rätt sä nöjd ändå, haha.

Vi åkte till Juvass i söndags, så nu har vi åkt skidor i tre dagar. Alltid lika kul att få stå på skidorna igen. Men härligast av allt var att slippa stå i kö och trängas med en tung rygga och bärandes på två par skidor bara för att ens komma upp till backen. Varje morgon nu har jag njutit av att bara kunna sätta mig i bilen utan trängsel och sedan åka hela vägen upp till backen utan att behöva stå i en fullproppad gondol. Känns rätt så härligt efter alla tidiga morgnar i Saas-fee med långa köer.

Här kommer några bilder från September. Hörs igen om en månad 🙂 ha det bra!

Moa

Jag och Evelina 

Foto: Lin Ivarson

Eve och Erika 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s