Augusti

Hej hej igen!

Nu har vi tagit oss till slutet av augusti, så nu är det dags för mig att ta tag i skrivandet och summera ihop ännu en månad. En månad är ju ganska så lång tid, så jag glömmer ju oftast vad jag har gjort i början av månaden. För att få lite koll brukar jag gå tillbaka och kolla på bilder för att komma ihåg vad som har hänt, men för denna månad fanns det inte så mycket mer än en bild på ett bord på Ikea som jag ville ha. Roligare än så blev det alltså inte, haha 🙂

Bildutbudet var alltså inte så stort i augusti. Men något jag har koll på ändå är att min kompis Rebecka kom och hälsade på mig på landet i Stockholm. Vi åkte mestadels ut med båten i skärgården, käkade glass och tog det lugnt, och så åkte vi också in till stan ett par gånger. Supermysiga dagar! När Rebecka skulle åka hem så var det även dags för mig att åka iväg från landet, den här gången var det dags att lämna landet helt för denna sommar. Alltid lite tråkigt, men det känns som jag har haft ett väldigt långt och bra lov, så det kändes ändå helt okej.

Jag spenderade några dagar hemma i Vemdalen där jag inte gjorde något speciellt mer än att träna. Sedan var det dags att åka iväg till Juvass med laget. Härligt att vara på snö igen, mindre härligt att vara på snö med nya pjäxor.

Nya grejer brukar ju vara kul, men pjäxor är ett stort undantag på den fronten. Egentligen så ville jag ju bara kasta av mig pjäxorna mitt i åket, och det blev ju ännu mer frustrerande att liften (och självklart även backen) i Juvass är så otrooooligt lång. En plågsam resa upp och en plågsammare resa ner för de stackars fötterna och vaderna. Jag fick sådan kramp i vaderna att jag alltid var tvungen att ta av mig både pjäxorna och innerskorna efter ca 3 åk. Då släppte smärtan. Men när pjäxorna var tillbaka på fötterna igen så somnade alltid högerfoten när jag stod i liften. Det här hände varenda dag. Jag lyckades pressa mig igenom två smärtsamma åk innan det var dags att ta av pjäxorna igen nere vid liften. Efter denna omgång brukade det bli bra, tur var väl det 🙂

Efter fyra givande skiddagar var det dags att åka hem. Jag åkte upp till Östersund nu i veckan för att göra lite fystester, samma tester som vi gjorde innan sommarlovet. Det kändes bra, jag vet inte resultaten än, men jag tror och hoppas ju att sommarträningen har lett till förbättring.

Nu är jag hemma i Vemdalen igen, och nu på måndag är det dags för att åka iväg till Schweiz för en veckas läger i Saas-fee. Kul att komma tillbaka till alperna igen!

Jag har ju som sagt inte samlat på mig så mycket bilder under augusti. Men här kommer några bilder från Juvass blandat med mina favoriter från några av mina tidigare år i Saas-fee! Ha det bra 🙂

IMG_0225Hilma och Sara

fullsizeoutput_14e1

fullsizeoutput_14e2Hilma

IMG_0187

fullsizeoutput_14e5

fullsizeoutput_14e4

 

Klicka på bilderna om vi vill se dem i större format 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s