Juni

Hej hej!

Bara två månader sedan senast nu, haha 🙂 Så kan det gå när man varken har tid eller lust till att skriva.

Men nu är jag tillbaka i alla fall. Ska börja med att skriva en gång i månaden istället, en liten recap vid slutet av varje månad så att jag fortfarande orkar uppdatera. Så nu kommer min recap för juni!

Juni månad började med ett skidläger i Juvass med J-laget. Vi var där även i slutet av maj, men i juni var det dags för sista snölägret innan sommarpausen. Tyvärr fick vi inte de bästa förutsättningarna, det var dimmigt och snöigt, men jag kände ändå att det var ett bra läger där jag utvecklades och fick med mig bra saker.

När jag kom tillbaka till Östersund var det dags för studenten för mina tre närmsta kompisar. En riktigt kul dag, men samtidigt tråkigt att alla kommer att dra iväg åt olika håll. Tog en massa bilder i alla fall, så ni får se några i slutet av inlägget.

Veckan efter detta var det dags för läger med J-laget igen. Denna gång var det ett fysläger i Åre tillsammans med juniorkillarna. Lägret var superkul, det var riktigt tuff men rolig träning.

Efter träningsveckan åkte familjen till Grekland på semester i en vecka. Vi var på Skiathos, en jättefin och mysig liten ö. Jag tog en massa bilder som ni ska få se, men tyvärr har jag inte laddat in dem på datorn, och kameran befinner sig ca 50 mil bort. Men jag ska se till att lägga upp dem när jag får tillfälle.

Efter semesterveckan åkte jag upp till Vemdalen med pappa i en vecka. När jag var hemma så tränade jag mestadels och myste även en hel del med våran nya lilla hundvalp Solo. Världens gulligaste vovvis!

Efter en vecka hemma i Vemdalen så åkte vi ner till landstället i Stockholm, så nu är jag här på landet och myser.

Detta var alltså min junimånad! Här kommer lite bilder från senaste tiden 🙂

Blandade bilder från båda lägerna i Juvass:

fullsizeoutput_1181

IMG_7921

fullsizeoutput_1183

fullsizeoutput_1184

fullsizeoutput_1185

IMG_8048

fullsizeoutput_1187

fullsizeoutput_1188

fullsizeoutput_1189

fullsizeoutput_118a

fullsizeoutput_118c

fullsizeoutput_118d

 

Studenten:

P1070010

P1080026

P1080050

P1080058

P1080083

P1080149

fullsizeoutput_1190

P1080176

 

Fyslägret i Åre:

IMG_8635

IMG_8633

 

Vår nya lilla vovve:

IMG_8417

fullsizeoutput_1186

 

En mysig kväll i Vemdalen med Selina:

IMG_8466

IMG_8468

IMG_8469

FullSizeRender 4

FullSizeRender

fullsizeoutput_118e

FullSizeRender 2

 

Små vovvisarna i Stockholm:

FullSizeRender 6

IMG_8618

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s