En ny säsong

Hej hej på er!

Förra veckan tävlade jag årets sista tävlingar. Det var race från måndag till torsdag uppe i Tärnaby, två slalom och två storslalom. Det blev tyvärr ingen fantastisk avslutning från min sida. Jag kände att jag hade riktigt bra åkning i mig, men med några urkörningar och rejäla missar så blev det inga resultat som jag är nöjd med.

Men nu är alltså säsongen över, och en ny har tagit sin början. Jag är otroligt nöjd med den säsong som har varit. Jag har tagit stora steg framåt, både teknik- och resultatmässigt, och även på många andra håll. Jag har förbättrat mina brister från förra året och jag har flera gånger överträffat mina egna förväntningar för den här säsongen. Det känns väldigt kul och jag är verkligen glad över det!

Nu har träningen inför den nya säsongen börjat. Vi har fortsatt med lite skidträning, men nu har fysträningen tagit över större delen av träningstiden. Under veckan har det blivit intervaller och en massa styrketräning. Jobbigt, men ändå kul!

Nu när jag har kommit tillbaka till skolan ”på riktigt” och inte har några hela skidträningsdagar längre så har jag insett att jag inte riktigt är i fas i skolan. Jag trodde att jag låg bra till, men det gjorde jag visst inte. Så nu måste jag faktiskt sätta mig och plugga lite. Här kommer lite bilder istället 🙂 Ha det så bra!

Sista tävlingsdagen i Tärna


P1060889Förra helgen var det riktigt fint väder, så vi var ute på både skotertur och längdtur under dagarna

P1060970

P1060904

P1060909

P1060960

P1060946

P1060879

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s