Påsklov

Hej hej!

Just nu befinner jag mig hemma på ett härligt påsklov. Sedan jag uppdaterade senast har det gått 15 dagar, så nu tänkte jag berätta vad jag har haft för mig senaste två veckorna.

För två veckor sedan befann jag mig i Lindvallen på tävlingar. Jag körde 2 GS-race och en slalomtävling. Tävlingarna gick riktigt bra och jag är väldigt nöjd. Jag fick med mig en 7e placering från den ena storslalomtävlingen, och sedan en 5e placering från slalomen.

Helgen efter dessa tävlingar var det dags för ännu fler tävlingar, denna gång i Sundsvall/Nolby. Det var tre slalomtävlingar och alla av dem gick lika dåligt allihopa. Inte för att vara negativ eller så, men ska jag vara ärlig så var det inte en bra helg över huvud taget från min sida. Första dagen låg jag tvåa efter första åket, men i det andra åket gjorde jag en rejäl miss och ramlade ner till en 6e placering. De följande två dagarna avslutades redan i de första åken pga urkörningar. Det tråkiga var att jag kände att jag verkligen hade kunnat prestera så otroligt mycket bättre. Jag har verkligen hittat slalomformen, det känns riktigt bra när jag åker. Det var det som var det värsta med hela helgen, att känna att man kunde ha gjort så mycket mer. Men men… så kan det gå. Det känns väldigt bra att känslan i åkningen sitter i alla fall, så det tar jag med mig från den helgen.

Efter tävlingarna så åkte jag hem till Vemdalen för påsklov. Under påsklovet har jag mest tränat, men jag har även fått in lite friåkning och någon längdfjälltur också. Lovet tar slut på söndag, och då åker jag upp till Tärnaby för säsongens sista race. Det ska bli kul!

Det här var allt jag hade att berätta, så här kommer lite bilder 🙂

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 15.41.45En screenshot ur livesändningen under tävlingarna i Lindvallen. Om ni skulle vilja titta på mina två slalomåk så kan ni klicka här. Spola fram till 3:30:50 för att kolla mitt första åk och spola till 6:40:00 för att titta på mitt andra åk!

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 15.42.35

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 15.43.30

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 15.51.03Såhär glad blev jag när jag kom ner och tog ledningen efter andra åket

IMG_7509

IMG_7566Racetest med Skistar Concept Store. Riktigt bra upplägg och träning under två dagar på Björnrike och i Hovde

IMG_7576

IMG_7590

IMG_7596

IMG_7604En gulasch uppe på Hovdestugan

IMG_7610

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s