Liten recap

Hej på er!

Vad händer med min blogg egentligen? Jag har slagit rekord i dålig uppdatering. Får jag snälla skylla på att jag har mycket att göra i skolan? För då tänker jag göra det nu: jag har mycket plugg i skolan!

Nu känns det faktiskt som att jag har börjat gå i skolan ”på riktigt”. Med det menar jag att jag för en gångs skull faktiskt träffar lärarna och klasskompisarna kontinuerligt. Det känns bra att äntligen få vara hemma och bara köra på som vanligt med träning med gymnasiet.

Förra helgen fick jag en tävlingsfri helg. Jag tränade lite slalom med pappa och åkte lite mer skidor utöver det. Jag firade även min födelsedag i förskott med familjen, vilket var väldigt mysigt.

Helgen efter var det dags för stora SM i storslalom i Åre. Det bjöds på spöregn, men faktiskt ett bra underlag med tanke på omständigheterna. Åkningen kändes bra, jag fick en bra känsla, så det var kul! Efter två schyssta åk så hamnade jag på en 7e plats, vilket jag är väldigt nöjd med. Det var ett par riktigt bra åkare man hade precis framför sig, så det kändes kul!

Just nu befinner jag mig i Lindvallen på tävlingar. Idag tävlade vi storslalom i ett otroligt blåsigt väder, blåsigaste jag varit med om på ett race faktiskt. Men det var både medvind och sol, så även om man höll på att blåsa iväg uppe på start så överlevde man ändå. Jag lyckades genomföra två bra åk och fick en 7e placering även här. Det är ett väldigt tufft motstånd och även hela 130 tävlande, så jag är riktigt nöjd med mitt resultat!

Imorgon är det storslalomrace igen och sedan är det dags för slalom på lördag. Jag känner mig väldigt taggad! Nu har jag inget mer att berätta, så här kommer de få bilderna jag tagit senaste tiden 🙂

FullSizeRender 3Skidåkning med Vera på Björnrike

IMG_7446

FullSizeRender 2

IMG_7470

FullSizeRenderDagens tävling i Lindvallen

FullSizeRender 4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s