Dubbelseger

Hej på er!

Vad har hänt sedan senast? Jo, lägret i Åre fortsatte fram tills i torsdags. Det fortsatte att bjudas på lite tufft underlag och ibland lite svår sikt, men det blev ändå ett riktigt bra läger. Jag förbättrade mig mycket i det som jag tränade på, och det känns verkligen bra att man har fått träna i backen som JVM kommer att köras i.

Under lägret fick vi även prova på Audi Test Drive ute på isen på Åresjön. Det var verkligen en kul grej. Tog en massa bilder som ni kan se i slutet av inlägget!

Nu har jag precis kommit hem till Östersund efter en racehelg i Bollnäs. Tävlingarna gick riktigt bra och jag är väldigt nöjd, jag presterade verkligen över mina förväntningar.

I gårdagens tävling låg jag tvåa efter första åket, och med ett snabbt andraåk så klättrade jag en placering. I dagens tävling ledde jag efter första åket. I det andra åket gjorde jag en ganska rejäl miss. Men jag räddade upp det ganska bra och lyckades hålla min placering trots att min tid andra åket inte var så värst snabb. Superkul att få med sig två vinster! Jag lyckades även sänka mina punkter rätt så mycket, så även det var riktigt kul. Utöver det fick jag även med mig en TV och två falukorvar som pris, haha. En bra helg helt enkelt!

Den kommande veckan så kommer jag att vara hemma i Östersund och träna med gymnasiet. Till helgen som kommer drar jag sedan till Hakadal och Wyller, och efter det så åker vi till Åre på JVM! Ett fullsatt schema för den kommande tiden alltså, kul!

 
p1060333

p1060366

p1060368

p1060377

p1060426

Under sista träningspasset i Åre började det snöa rejält, som man kanske kan se

 

 

p1060436Audi test drive

p1060444

p1060465

p1060469

p1060460

p1060478

p1060492

 

 

p1060504

p1060510

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s