Junior VM

Hejsvejs!

Jag får nu berätta för er att jag ska få köra JVM i år! Superkul! Detta år är det även på ”hemmaplan” i och med att det är Sverige som arrangerar tävlingarna som håller till i Åre. JVM-veckan startar redan den 6:e mars, men jag kommer dock inte att tävla förrän den 12:e eftersom att jag inte tävlar i fart-disciplinerna. De discipliner som jag kommer att tävla i är slalom och storslalom.

Junior VM är en jättekul grej och det ska verkligen bli roligt att köra. Förra året fick jag åka hela vägen till Ryssland och den gamla OS-orten Sotji som var värdnationen för förra årets JVM.

Vill ni läsa mer om uttagningarna så kan ni klicka här !

———————————-

Förra veckan var jag hemma i Östersund och gick i skolan. På träningsdagarna tränade gymnasiet i Almåsa där det var finfina träningsförhållanden, så åkningen kändes riktigt bra. Tyvärr blev jag sjuk på torsdagen och kunde inte träna på ett par dagar, men nu mår jag bra igen.

Just nu befinner jag mig i Åre på pre-camp inför JVM med den uttagna truppen. Dagens träning bjöd på lite tufft underlag, men jag kände ändå att jag gjorde lite framsteg i alla fall. Vi tränar här ett par dagar och sedan blir det slalomrace för mig i Bollnäs till helgen.

Här kommer lite bilder från senaste veckorna och dessutom från förra årets JVM i Ryssland. Ha det så bra!

img_2117


Sotji

Almåsa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s