Tävlingshelg

Hej på er allesammans!

Jag har tydligen blivit en dålig uppdaterare. Men nu sitter jag i alla fall här och skriver ett inlägg, så jag är på väg tillbaka till bloggformen.

SM-dagarna som jag berättade om senast gick helt okej. Jag kom 4:a på slalomen, jättebra med tanke på att det var mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Men tyvärr var det ju så att jag endast hade de där plågsamma 6 hundradelarna upp till pallen, och det är på något vis det enda jag kommer ihåg från den tävlingen. Parallellslalomen dagen efter var ingen succé från min sida. Jag kände mig inte på topp, varken fysiskt eller mentalt. Så kan det ju bli tyvärr.

Vi åkte direkt från SM till ett par GS-race i Fjätervålen. När vi kom dit var det väldans dimmigt, och sen blev det ännu dimmigare. Tävlingen blev uppskjuten ett par gånger, och sedan beslutades det att vi skulle köra en kvällstävling av det hela istället, så vi fick hänga kvar i Fjätervålen ett antal timmar. När det väl var dags för kvällsrace så var det fortfarande alldeles för dimmigt, så tävlingen blev inställd till slut. Dagen efter var väderleken bättre. Jag var otroligt taggad, men jag lyckades ha den oturen att jag ramlade på en innerskida efter halva banan i första åket. Vilken bra helg jag hade, eller hur??

Nu i veckan har jag varit hemma med gymnasiet och tränat inför helgens tävlingar. Nu under helgen har jag nämligen varit i Järvsö på slalomrace. Jag kan berätta för er att jag och Järvsöbacken inte riktigt har kommit så bra överens de senaste åren. Första året som jag tävlade här kom jag inte ens fram till branten, jag ramlade och körde ur redan efter 10 käppar båda dagarna. Andra året kom jag inte fram till branten första dagen heller, men jag slog ändå personligt rekord: jag hann hela 17 käppar innan jag körde ut. Andra dagen tog jag mig faktiskt ner, även om det inte bjöds på så himla bra åkning. Och i år då? Hur gick det? Första dagen började jag med att göra ett rätt så dåligt förstaåk. Tappade linjen helt i branten och låg sent nästan hela flacken. Då var det bara att ta tag i situationen och göra ett bra andraåk, vilket jag lyckades bra med. Jag var snabbast i andra åket och lyckades klättra från en sjätteplats till en vinst! Kanonkul! Idag blev det tyvärr en urkörning för min del. Men jag fick med mig en andraplats i totala SverigeCupen som avgjordes nu under helgen i alla fall! Väldigt kul! Verkligen kul att kunna komma så bra trots att jag har missat hälften av alla deltävlingar, så jag är definitivt nöjd!

En bild från tv-sändningen på SM

Superkul med flera kompisar som skickade som satt hemma och hejade! En riktigt rolig grej att det tillhörde SM-veckan i år

Dimman i Fjätervålen som ställde till det lite för oss

Eve och jag höll humöret uppe i alla fall 

Michelle ville ta en bild där det ser ut som att hon åker på riktigt och har feta vinklar. Jag är osäker på om hon lyckades

Härliga soluppgångar i Järvsö

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s