SM-dags

Hejsvejs kompisar!

Hoppas ni har det bra och att ni har klarat av min 2 veckor långa bloggpaus utan att lessna. Nu är jag tillbaka i alla fall och ska berätta om vad som har hänt i mitt liv sedan sist.

I mitt senaste inlägg var jag i Zinal där jag skulle köra två Europacuper i storslalom. Det gick tyvärr inte riktigt som jag hoppats på. Det är tuff konkurrens och tuffa backar, och jag kände att jag inte riktigt åkte så som jag vet att jag kan. Efter detta fortsatte vi till Melchsee-frutt för att köra två EC-slalom. Inte heller dessa tävlingar gick som man hade kunnat hoppats, men vissa delar av åkningen var bra i alla fall. Veckorna i Schweiz var alltså ganska så tuffa, men jag fick med mig en hel del erfarenhet, och jag vet precis vad det är jag ska träna på.

När jag kom hem tränade jag med gymnasiet en vecka och sedan var det dags för storslalomtävlingar i Hassela under helgen. Jag fick med mig en andraplats och en tredjeplats, och jag kände mig ganska nöjd med min åkning. Åkningen börjar sätta sig ganska bra på plats nu, även om det finns en hel del korrigeringar kvar som kan göra stor skillnad.

Jag stannade kvar här i Hassela efter helgen för att träna med Juniorlaget inför SM. Vi körde några riktigt bra slalompass nu under dagarna, och imorgon är det dags för race. Det ska bli superkul att tävla, speciellt eftersom att det faktiskt ska tv-sändas i år! En riktigt kul grej! Första åkets sänds 9:30 imorgon för damerna i SVT1, och kl 10:55 för herrarna. Damernas andra åk sänds 13:15 och herrarnas sänds 14:15.

Nu ska jag ladda upp inför morgondagen. Ha det bra!

 Zinal
Melchsee-frutt

Prisutdelning i Hassela

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s