Lenk – Adelboden – Zinal

Hej på er!

Nu har jag varit i Schweiz i exakt en vecka. På vissa sätt börjar man lessna lite, men det är i princip bara maten och internetet som man tröttnar på. Man får inte nog av skidåkningen och utsikten i alla fall. Schweiz är ju väldans fint alltså!

Sedan vi senast hördes har jag tävlat en till GS och två SL-tävlingar. Den andra och sista storslalomtävlingen i Lenk kändes bra till en början, men jag träffade ett krön helt fel och flög ut ur banan. I Adelboden hade jag ett bra åk på gång första dagen, men jag blev sen innan en kombination och grenslade. Andra dagen gjorde jag ett väldigt bra åk där jag la mig på en tredjeplats. Det kändes otroligt kul och bra med tanke på att jag kände att jag kunde ha öst på mer i slutet av banan. Men livet verkar ju inte vilja gå allt för bra just nu, så i andra åket halkade jag ner i en käpp i sista branten, vilket gjorde att jag blev otroligt sen i fyra käppar till och var tvungen att staka mig in i mål. Det var den veckan det!

Tyvärr händer såna grejer, så är det ju bara. Det kändes dock väldigt tungt eftersom att det inte hade gått så bra under de tidigare tävlingsdagarna heller, men det är väl bara att ladda om, för nu befinner jag mig nämligen i Zinal där jag ska få köra lite Europcuptävlingar. Det känns väldigt kul i alla fall! Här i Zinal ska vi köra två GS-tävlingar för att sedan bege oss till Melchsee Frutt för två SL-tävlingar. Väldans roligt!

Nu ska jag faktiskt plugga lite, så här kommer lite bilder från Adelboden och även några som jag tog idag på en promenad i Zinal! Ha det bäst!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s