Bra tävlingsdagar i Hemsedal

Hejsvejs på er!

Nu har jag kört fyra tävlingar på tre dagar, och det börjar märkas. Min ryggsäck kändes 10 gånger tyngre när jag skulle bära den idag jämfört med i förrgår. Men det har varit kul att köra lite i Norge för omväxlingens skull.

Tävlingarna började i tisdags då vi körde två SuperG-race. Det gick ju väldigt bra med tanke på att jag bara har kört två träningspass SG den här försäsongen. Första tävlingen gick helt okej. Jag var ju lite smått rädd, och även ovan med farten, så det var inte ett superåk. Men det räckte till en fjärdeplats i alla fall, endast två ynka små hundradelar från pallen dock 😦

I den andra tävlingen kände jag mig mer säker med hastigheten, så jag vågade trycka på lite mer. Jag förbättrade mig väldigt mycket åkmässigt och även placeringsmässigt då jag vann den tävlingen. Superkul!

Igår var det dags för storslalomtävling. Båda åken kändes bra. Jag lyckades få till det som jag har tränat på, vilket löste ganska många problem som jag har haft i min åkning denna säsong. Även från denna dag fick jag med mig en vinst.

Idag var det dags för sista tävlingen i Hemsedal. Det började bra med ett fint förstaåk. I andra åket gick det finfint fram tills flacken då det inte riktigt gick som planerat. Men tack vare att första åket var bra så räckte det ändå till en vinst!

Otroligt roliga dagar! Kändes väldans bra att kunna prestera bra igen, och väldigt kul att åkningen börjar falla på plats!

Nu blir det en vilodag och sen är det dags för tävling igen, denna gång i Fjätervålen. Sista tävlingarna innan en skön paus för jullov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s