En massa tävlingar

Hej hej på er!

Idag var jag i skolan för första gången på två veckor, givande! Sedan vi hördes senast har jag startat i min första Europacup och även varit på läger i Lindvallen med laget.

Europacupen gick väl inte super, men man kan väl inte förvänta sig så mycket när det är ens första EC. Det är otroligt tufft motstånd i dessa tävlingar och det var dessutom runt 110 personer som var med. Jag har blandade känslor kring min åkning. Storslalomåkningen satt inte som jag hade hoppats på. Det kändes mycket bättre under träningen, så det var tråkigt att jag inte ens kunde prestera på träningsnivån, men men… Slalomåkningen kändes ganska bra i flera svängar, men tyvärr körde jag ut båda dagarna. Europacup-premiären var alltså lite knackig, men den var väl ändå rimlig för att vara min första i alla fall.

Vi åkte direkt från EC:n i Trysil till ett läger i Lindvallen. Fokuset under lägret låg på super-G och storslalom. Det var superkul att vara tillbaka med gänget igen! Vädret låg väl inte riktigt på vår sida dock. Det var otrooooligt blåsigt och vi fick även sällskap av lite dimma, men det var absolut åkbart och sikten var tillräcklig för att man skulle kunna köra på som man ville. Väldigt bra träningsdagar och som sagt väldigt kul att köra med laget igen!

Nu är jag hemma i Vemhån/Vemdalen över helgen för att bara mysa och åka lite skidor. På måndag åker jag iväg till Norge igen. Denna gång blir det till Hemsedal för att köra två tävlingar i storslalom och två stycken i super-G. Direkt efter det så är det storslalomtävling i Fjätervålen, så det är fullspäckat tävlingsschema nästa vecka alltså.

Har bara två bilder från Trysil och Lindvallen, så jag blandar in lite bilder från förra årets supermysiga jullov. Ha det så bra!

Tävlingsbacken i Trysil

Ett blåsigt morgonpass i Lindvallen

img_0921En mysig morgon på Skalet förra julen

img_0933Morgonåkning med Moa

img_0979

img_1023En supermysig och solig vinterdag på Björnrike med Selina och Empa

img_1079Ännu mer morgonåkning med Moa

img_1066

img_1196Nyårsaftonsåkning med Selina, Rebecka och Empa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s