Europacup

Hejsvejs!

Nu var det ett tag sen sist, så jag har hunnit göra en hel del saker. Jag har bland annat tävlat min första storslalomtävling för säsongen. Premiären gick i Funäsdalen och det gick inte så bra. Jag åkte inte riktigt så som jag ville, så jag är missnöjd. Men om jag ska vara lite positiv så fick jag väl med mig några svängar som var bra.

Nu i veckan har jag varit hemma i Vemdalen eftersom att vi hade läger där med gymnasiet. Vi tränade storslalom och slalom både på Björnrike och i Klövsjö. Kul att träna lite med gymnasiet igen!

Just nu befinner jag mig i Trysil där jag är på plats för att köra mina första Europacup-tävlingar någonsin! Superkul! Jag kommer att starta i både storslalom och slalom och tävlingarna börjar redan imorgon. Igår fick vi träna i tävlingsbacken vilket kändes väldigt skönt att få göra med tanke på att jag aldrig varit här tidigare. Träningen bjöd på stenhårt underlag, så det kanske inte gör så mycket att man kommer att starta långt bak i startfältet imorgon!

Nu ska jag ta ikapp lite plugg hade jag tänkt. Tyvärr har jag inga relevanta bilder eftersom att batteriet i min mobil har gått sönder, så jag har en lånetelefon. Men jag slänger in lite bilder från en annan superkul upplevelse, nämligen ungdoms-OS i Lichtenstein för 2 år sen.

img_5696

img_5576

img_9770

img_5581

img_5682

img_5632

img_5677

1200

img_5652

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s