Kåbdalis

Tjenamors kompisar!

Då var det dags igen. Det årliga besöket till Kåbdalis. Sista förberedelserna inför årets första tävling. Nu skulle man kunna kalla det en tradition från min sida, att göra racepremiär här.

Vi kom hit i förrgår kl 16 efter en bussresa på 9h. Vi reste heeeela dagen. Från kl 7 på morgonen till kl 4 på eftermiddagen. Det var bara att försöka sova så mycket som möjligt för att fördriva tiden, det fanns ju inte direkt så mycket annat att göra. Jag tog en promenad runt busstations-huset i Dorotea och köpte lite mandariner på Coop i Arvidsjaur. Det var ungefär det enda som hände under dagen.

Vi hann byta busschaufför en gång på resan också, så det var ju även något som hände. Den första busschauffören vi hade frågade mig vart Kåbdalis låg. Jag hade ingen aning. Kåbdalis ligger mitt ute i ingenstans. Frågade några andra vart det låg, så nu vet jag att det ligger mellan Arvidsjaur och Jokkmokk. Men det är 9 mil till Arvidsjaur och 6 mil till Jokkmokk, så ni kan ju kanske förstå att jag definierar det som att det ligger mitt ute i ingenstans.

Nu har vi hunnit träna i två dagar. Tre riktigt bra slalompass hittills, och om 20 minuter ska jag ut på det fjärde. Stenhårt underlag och bra väder. Är så tacksam över att äntligen få köra på bra underlag, det känns som att vi harvade runt i gropar och slag hela försäsongen. Det är ju bra träning det med, som alla alltid brukar säga. Men inget är ju egentligen bättre än att bara kunna köra på och träna teknik med bra förhållanden. Dessutom skadar det ju inte att Marcel Hirscher är här och tränar i backen bredvid. Ger lite inspiration på det hela.

Har inte lyckats ta så många bilder här eftersom att jag inte tar med mig mobilen till backen. Men här kommer lite bilder från min och Matildas pizzamiddag, mitt glöggmys hemma på altanen och några bilder jag tog ut genom husfönstret nyss för att ha något att lägga ut.

Nu ska jag byta om inför nästa pass. Ha de bra allesammans!

img_4942

img_4944
Halva pizzan hade pesto-botten och halva hade tomatsås-botten. På det la vi mozzarella, lufttorkad skinka, ruccola, babyplommon-tomater, babyspenat och skivad parmesan. Väldans gott blev det

img_4946

img_5587
Myspys hemma på altanen

img_5605

img_5607

img_5610

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s