Höstlov

Jag är hemma! Wow vad härligt det är!

Precis innan höstlovet var jag i Idre, sedan var jag hemma i två dagar, sen var jag i Idre igen och nu är jag hemma. Det senaste lägret i Idre var faktiskt inte alls kul för min del. Rakt och ärligt, min åsikt. Dagen vi kom dit snöade det en ofantlig mängd, vilket då ledde till att underlaget svek oss rejält under hela lägret. Det var väldigt tråkigt, speciellt eftersom att det var så pass bra under det första lägret.

Nu vill jag inte prata om det något mer. Nu vill jag prata om roliga saker istället. T.ex. berätta om att jag var på en fikabuffé idag. Hur drömmigt?? Jag, Empa och Elin åkte upp till Vemdalsskalet och kollade i lite butiker och gick sedan till Lingers café för att gå loss på bakverksbordet. Wow säger jag bara! Bästa någonsin!

Efter denna drömmiga buffé åkte vi hem till Vemhån för en is-jakt. Vi ville väldigt gärna inviga skridskorna för i år, så vi åkte runt och letade frusna tjärnar. Vi plockade med oss min hund Boris och hittade sedan en tillräckligt tjock is ett par kilometer in i skogen. Vi var ganska så rädda över att isen skulle spricka, men den visade sig klarade av oss alla fyra. Tur var väl det!

Nu ska jag njuta av de sista få lovdagarna här hemma, för det blir inte många dagar här på ett tag. På onsdag nästa vecka drar jag nämligen iväg på läger till Kåbdalis i nästan två veckor. Lägret avslutas med säsongens första FIS-race (uttalas fiss för mina läsare som inte är så insatta inom alpint). Efter detta kommer tävlingarna att börja ta över helgerna hela säsongen fram tills april. Jag känner mig otroligt taggad! Det ska bli kul!

Nu hade jag tänkt att sova. Här kommer lite bilder från senaste tiden. Ha det bra!

Bilder från första lägret i Idre

Andra lägret i Idre, denna gång med gymnasiet

Efterrättsbuffé och skridskor med Empa och Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s