På svensk snö

Hej hej på er!

Just nu befinner jag mig i Idre tillsammans med laget + Moa och Sara som är med och åker med oss detta läger. Sjukt kul att kunna åka i Sverige så pass tidigt. Väldigt kul att de satsar så mycket på det här!

Vi kom hit i tisdags kväll, så igår var det vår första skiddag. Vi körde ett pass på morgonen och sedan ett till efter lunch. Min åkning gick mycket bättre än den gjorde förra lägret, vilket kändes väldigt kul. Jag börjar sakta men säkert känna mig redo för tävlingssäsongen.

Idag började vi första passet med ett race. Nummerlottning kvällen innan, noggrann besiktning, heldressat, omvänd startordning andra åket utefter placering och sedan ett pris till vinnaren. Jag var ungefär lika nervös som jag alltid brukar vara, trots att detta inte ens var en ”riktig” tävling. Jag blir verkligen nervös på varenda liten tävling jag ställer upp i. Men tävlingen gick i alla fall bra till slut. Jag är väldans nöjd med åkningen.

Innan middagen idag drog hela gänget iväg till bowlinghallen. Det var tävling även i det idag, och jag blev sist, eller delad sist faktiskt. Det låter kanske lite bättre. Jag och Eve delade starkt på sistaplatsen.

Efter bowlingen hade vi möte och prisutdelning för både förmiddagens race och kvällens bowling. Emelie vann bowlingen med endast tre poäng mer än Matte!!! Både Emelie och Matte hade mer än dubbelt så många poäng som jag och Eve efter två omgångar. Jag och Eve fick färre poäng totalt än vad de fick efter en omgång.

Men hör här allesammans! Jag fick pris ändå! Jag och Eve fick en stor Marabou-choklad för att vi imponerade med vår sämsthet. Det är ju ändå något man kan vara nöjd över. Jag lyckades även samla på mig två Marabou-choklader till, som pris för min vinst i alpinracet. Väldans kul!

Imorgon kör vi ett långpass och sedan är det dags för hemfärd. Vi har hunnit med många åk, så det känns skönt att få åka hem och vila under helgen. På måndag åker jag ju tillbaka hit för tre träningsdagar med gymnasiet.

Nu ska jag packa ihop min väska och sova, så vi hörs! Ha det bra allesammans!

img_5228Första gången alla i laget är skadefria och friska. Vi har kämpat mot fotstukningar, ryggproblem och förkylningar under hela försäsongen, men nu är vi samlade!

img_5350

img_8088

img_5346

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s