Hemmahelg

Hejhopp kära vänner!

Jag har precis kommit tillbaka till Östersund efter en härlig helg med pappa hemma i Vemdalen (Vemhån för att vara mer exakt).

Jag har haft brutal träningsvärk de senaste dagarna. Man har kunnat se hur plågad jag varit när jag har försökt att gå, lyfta något eller resa mig upp. Jag kom hem från Saas-fee på förmiddagen i tisdags, så det blev en vilodag. Även onsdagen blev en vilodag då jag inte kände mig helt 100. Men i torsdags kunde jag köra igång, och då blev det ett stenhårt pass med överkroppsstyrka. På fredagen hade jag en inställd lektion, så jag hann med ett långt och tufft benpass. Pga dessa pass hade jag då brutalt ont i kroppen på fredagskvällen. Jag är även en sådan person som hela tiden måste påpeka att jag har ont av träningsvärk, så pappa fick höra det ett par gånger under helgen.

Igår (lördag) tog jag sovmorgon och käkade sedan frukost framför tvn då den alpina världscupen drog igång. Väldans mysigt! Har längtat efter att tävlingarna ska komma igång. Mellan åken fick jag även lite plugg gjort och sedan drog jag och min brutala träningsvärk till gymmet för ett balans- och bålstyrkepass.

Även idag sov jag till halv tio och satte mig sedan framför tvn och såg herrrarnas världscup och käkade frukost. När den var avslutad drog jag och pappa ut i skogen med vår hund Zacke och promenixade lite samt åt lunch, riktigt mysigt.

Min brutala träningsvärk var inte lika brutal idag, men det kändes fortfarande en hel del i benen, så pass mycket att jag höll på att tjura ihop när det var dags för intervaller. Men jag tog tag i det hela och genomförde passet galant. HEJJJA MIG!!!

Nu är jag tillbaka i Östersund igen för två dagar i skolan innan jag drar iväg igen. På tisdag eftermiddag åker vi ner till Idre för lite skidåkning. Superkul att få åka lite skidor i Sverige igen!

Ha det så bra nu allesammans! Vi hörs!

Från en mysig promenad i Östersund i veckan

Mitt finfina blåmärke från GS-träningarna i Saas-fee

Vår superhärliga hund Zacke

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s