Vilodag

Tjenabananer kära vänner!

Idag hade vi planerat in en vilodag, och tur var väl det, för det var ändå stängt uppe på glaciären. Det har spöregnat nere i byn idag, så förmodligen var det fet dimma och snöstorm uppe på berget. Skönt med lite sovmorgon istället!

Jag har hunnit med en slalomdag och en storslalomdag sedan senast. Slalomdagen var supersolig, vilket man kunde se på mitt ansikte när vi kom hem (oväntat att jag bränner mig, hahah). GS-dagen bjöd inte på lika solklart väder däremot, men jag var väldigt glad över att vi fick åka i alla fall. Det snöade en del, och sikten var väl inte helt optimal, inte underlaget heller. Men det gäller att se det som bra träning, för då blir det ett bra pass ändå!

Idag har jag pluggat, fixat skidor och bara tagit det lugnt. Det har varit skönt att få vila lite så att man kan köra fullt ut de resterande fyra dagarna. Imorgon väntas förhoppningsvis lite parallellslalom ifall berget är öppet. Det har ju snöat en hel del, så det är lite osäkert, men vi hoppas i alla fall på att det blir en bra dag!

Nu ska jag sova. Ha det så bra!

 Idag så fick vi gå iväg och käka lunch på en annan restaurang än hotellets, så vi valde pizzastället. Riktigt gott med lite annan mat än pasta, som serveras flitigt till lunch där vi borHade tyvärr inte så mycket bilder just nu, så här slänger jag in en flygbild från hitresan 

Annonser

2 reaktioner till “Vilodag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s