Bra början

Hej hej kompisar!

Lägret i Saas-fee har fått en bra start. Igår var det vår första skiddag. Klarblå himmel och mycket bättre underlag än förra lägret. Vi hann med en massa massa åk under dagen.

Idag såg det väldigt dimmigt ut upp mot berget på morgonen, men vi hade inte fått något meddelande om att det skulle vara inställt, så vi gick till gondolen och köade precis som vanligt. När vi hade klivit in i gondolen och åkt en bit fick vi reda på att det skulle komma ett beslut om ifall det skulle vara öppet klockan 8.30. Klockan var då runt 7.50, så vi åkte upp hela vägen till tåget och väntade på beslutet där uppe.

Efter ett tags väntan så fick vi reda på att det skulle vara öppet, så vi åkte upp sista biten med tåget. Väl där uppe på toppen var sikten NOLL. Friåkningen ner till liften var otroligt obehaglig eftersom att det till och med var svårt att se om man var kvar i backen. Dessutom har jag brutalt ont i mina fötter nu när jag precis har fått nya pjäxor, så kul var det inte i alla fall.

Men när vi hade åkt två friåk och hasat igenom banan en gång så försvann all dimma helt plötsligt, och den kom inte tillbaka på hela dagen. Det blev istället en superdag där till och med solen tittade fram mot slutet.

Åkningen är inte helt på topp just nu, men det går absolut framåt, så jag kämpar vidare. Det är ju så väldans kul de åken där åkningen verkligen sitter, så det känns bra i alla fall. Nu ska jag plugga lite, så det här var allt för denna gång. Ha det bra!

p1050890

p1050895

p1050941

p1050962

p1050975

p1060005

p1060013

p1060020

p1060010

p1060059

Sikten första dagen och sikten i morse åt exakt samma håll

p1060085

p1060130

p1060150

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s