Det vanliga livet

Tjenamors!

Tro det eller ej, men jag är tillbaka här på bloggen! Jag tog en paus, och jag är faktiskt helt ärlig när jag säger att det inte var av egen vilja som jag övergav bloggen. Tyvärr så blev jag lite distraherad av det vanliga livet. Ni vet det där livet där man måste gå i skolan, träffa lärare, laga mat, städa lägenheten och FRAMFÖRALLT(!!!) plugga.

Jag har pluggat som en galning sedan jag kom hem. Jag försökte att plugga lite under senaste lägret, men det blir svårt att få ihop det, och man får liksom ingen riktig koll på det hela. Men jag ska göra mitt bästa nästa läger. Jag har insett att jag inte kommer att vara i skolan så mycket alls den kommande tiden, så det gäller att ta vara på tiden. Men här kommer en riktigt god nyhet: för första gången i mitt 18-åriga liv har jag förstått allvaret i det här med att ta vara på tiden. Jag har aldrig haft så här bra koll på mig själv och på det jag ska göra! Jag hoppas hoppas hoppas att jag kan fortsätta med det!

Anyways, vi hade ett bra läger i Saas-fee sist. Det var inte fullt ut super, även om man så gärna skulle vilja säga det. Vi hade lite otur med vädret och underlaget, men det är sånt man får förvänta sig i alperna under försäsongen då första snöfallen börjar dra in över bergen. Nu på söndag ska vi tillbaka dit igen. Tredje och sista lägret i Schweiz för denna höst. Känns både sorgligt och lätt befriande på samma gång. Jag älskar Saas-fee. Förutom typ 3 höstar i Österrike har jag varit i Saas-fee på försäsongsläger varje höst sedan jag var typ 8 år. Det är verkligen ett av mina favoritställen! Men nu känner jag mig redo för lite svensk snö. Längtar otroligt mycket!

Jag hoppas på ett bra sista läger med mycket skidåkning nu. Michelle och Ida (våra två lagmedlemmar som inte kunde vara med på förra lägret) är friska och hela inför detta läger, så nu är gruppen fulltalig igen. Kul! Nästa gång vi hörs är jag väl förmodligen framme i Saas-fee! Här kommer lite bilder från förra lägret som jag inte har hunnit lägga ut än! Ha det bra allesammans!


img_4805

img_4831

img_4780

img_4784

img_4788Återhämtning för benen i det iskalla glaciärvattnet

img_4816

img_4827

img_7227

img_7238

img_7243

img_7247Glada hoppare trots dimman sista dagen

img_4836

ska%cc%88rmavbild-2016-10-07-kl-22-51-37

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s