Sjuk

Tjenare på er!

Just nu sitter jag på hotellrummet i Saas-fee och tar en liten paus från mitt pluggande. Nu kanske ni undrar varför jag inte är ute och åker skidor, och det ska jag minsann berätta för er. Jag har blivit förkyld. Eller snarare har jag fått ont i halsen, och har man ont i halsen ska man verkligen inte träna. Man kan få hjärtmuskelinflammation, och det vill man ju inte ha. Så det är bara att vila. Segt, men det är sånt som händer och man kan faktiskt inte göra något åt det över huvud taget, mer än att vila. Jag mådde som värst igår, men nu är jag på bättringsvägen och jag hoppas på att kunna åka imorgon.

Vi har haft lite otur detta läger, men det är ju också sånt som händer och som man inte kan göra något åt. Det har snöat en del och vi har haft lite inställda dagar och lite svårt underlag. Men vi har gjort det bra ändå, och det är bra att träna på dåligt underlag, för det händer oftare än man tror att det är dåligt underlag på tävlingar.

Jag har i alla fall hunnit ta ikapp lite i skolan de här två dagarna. Välbehövligt! Dessutom har jag kunnat analysera mer på videorna från tidigare dagar, så att jag har större koll på vad jag gör rätt och fel när jag får åka igen.

Nu ska jag återgå till pluggandet. Ha det så bra! Här kommer lite bilder!

Processed with Snapseed.Emelie och Eve under ett GS-pass i veckan

img_4761Den mysiga byn

img_4764

p1050881Utsikten från hotellrummet, helt okej

ska%cc%88rmavbild-2016-09-23-kl-16-45-27En bild från min GS-åkning som sakta men säkert börjar ta sig åt rätt håll

ska%cc%88rmavbild-2016-09-21-kl-14-21-29

ska%cc%88rmavbild-2016-09-21-kl-14-22-48Lite slalomsvängar från veckan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s