Solig slalomdag

Hej svejs!

Igår var det allt en solig dag i Saas-fee. Det var klart väder hela dagen faktiskt. Riktigt najs! Vi körde slalombana hela dagen. Det har snöat en hel del senaste dagarna, så det var lite mjukt. Men jag tyckte att det fungerade bra ändå!

I förrgår var det otroligt dimmigt på morgonen. Det var väldigt tveksamt på ifall det skulle vara öppet i backen, men efter någon timmes försening fick vi faktiskt åka upp, och det blev en riktigt bra dag! Det var för mjukt för att någon skulle få sätta upp en bana, men friåkningen fungerade fint. Det var bra att få träna med lite olika friåkningsövningar, och till slut tittade även solen fram 🙂

Idag var det dags för ännu en slalomdag….meeeen det blev inställt. Jag orkar inte med ännu en inställd dag. Det har börjat snöa igen, så det är anledningen till att det är stängt. Väldigt tråkigt!

Idag blir vi alltså kvar här nere i byn och tar det lugnt. Det har flyttat in ett stort gäng finskar på vårat hotell nu, så vårat Wifi är SÄMST just nu. Men jag och Eve har av någon väldigt tursam anledning mycket bättre Wifi i vårat rum än vad någon annan har, så Jonna och Empa hänger här inne hos oss. Trevligt i alla fall!

Här kommer lite bilder från igår och i förrgår. Ha en bra dag kompisar!

img_4706

img_4712

img_4713Coach Matte & Jonna

p1050847Empa igår under den superdupersoliga dagen

p1050859

p1050860

p1050876

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s