Tillbaka i Saas-fee

Hej på er!

Jag ber innerligt om ursäkt för dålig uppdatering. Men ärligt talat så har jag tröttnat på att blogga. Det har hänt tidigare, men inte under så här lång tid. Jag skaffade bloggen främst för att jag tycker väldigt mycket om att skriva, och jag gillar att ta bilder, så då blev det ju perf att kombinera detta i bloggen. Men ibland har man faktiskt inte lust att skriva alls, och det hjälper ju inte att jag inte har något intressant att ta kort på. Men om ni ska hänga här så får ni väl leva med det. Ni ska veta att jag just nu mår kasst för att jag har tvingat mig själv att skriva ett inlägg, men jag måste kanske göra något nu för att ni ska orka hänga kvar här. Det kommer bättre dagar för min bloggmotivation, det lovar jag er! Så stay tuned!

Men nu är vi som sagt tillbaka i Saas-fee, Schweiz. Jag var hemma ett par dagar och hann gå hela FYRA lektioner. WOW! Kände verkligen att jag kom in i skol-livet igen! På riktigt! Nej, skoja, det gjorde jag inte alls. Inte ens nära inpå. Det enda jag hann inse var att jag ligger brutalt långt efter redan nu, efter endast ett läger. Men alla vi tjejer i laget går ju i skolan och missar brutalt mycket, så vi ska nog tillsammans kunna se till att vi klarar av detta galant!

Vi kom hit till Saas-fee igår på sena eftermiddagen. Vi klev upp kl 6 i morse och gick ner och käkade frukost. På frukosten fick vi reda på att det var osäkert kring ifall vi skulle kunna åka idag med tanke på mycket snöfall igår samt tjock dimma i morse, men vi skulle få ett besked om det 7:30. Vi käkade då upp frukosten och gick tillbaka upp på rummet. När klockan närmade sig 7:30 packade vi klart ryggsäckarna och klädde på oss dräkt och jackor osv. Men beskedet blev att nästa besked skulle komma 8:30. Frustrerande, kanske ni tänker? Och ja, där har ni heeelt rätt. Att vänta på besked i ett flertal timmar är något som är så otroligt tråkigt ska ni veta. Och när klockan väl slog 8:30 stod det klart att dagen var inställd, så då var det bara att lägga sig i sängen igen och få lite sömn.

Men vi fick i alla fall ut något av dagen tillslut. Bland annat körde vi ett riktigt bra styrkepass, jag läste 70 sidor i min bok (kämpar mig ikapp i svenska-läxan), vi körde volleyboll-/fotbollstennisturnering med EC- och WC-tjejerna och jag har hunnit städa (ja, jag har redan hunnit få det stökigt).

Det ser tyvärr inte så värst lovande ut för morgondagen heller, men efter det så börjar det se lite ljusare ut för oss. Vi håller humöret uppe och taggar för lite skidåkning snart helt enkelt!

Som tidigare nämnt så har jag inte haft något kul att ta kort på, så här kommer lite bilder från senaste 2 månaderna som inte har lyckats platsa i något inlägg på bloggen än, men som ändå är bra! Endast mobilbilder dock, men jag har ju faktiskt kämpat ihop ett helt inlägg, så jag tycker att det är ok 😉

Nu får ni ha det så bra, så hörs vi förmodligen inom en väldigt snar framtid 🙂

img_4046Från en mysig kajaktur i juli ute på landstället i Stockholm

img_4081En mysig solnedgång på Bosön under sista dagen på lägret med alla lagen

img_4206En såndär sällsynt fantastisk morgon i Juvass i mitten av augusti

img_4217Från en liten promenad i Juvass under första snölägret

img_4223Promenaden ledde till en tävling i att bygga stentorn

img_4234Otroligt spännande och intensivt ska ni veta!

img_4251Ett osynkat men härligt hopp

img_4281Från en mysig och otroligt god middag med pappa på Hovde Hotell någon gång där i augusti

img_4638Sist men inte minst: en sån där klassisk flygbild. Denna gång över Storsjön från i torsdags då jag flög från Östersund till Arlanda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s