En regnig vilodag

Hej hopp kompisar!

Hoppas ni har det bra! Jag själv mår fint. Jag är lite trött bara. Vi har åkt skidor i 4 dagar nu, och när man bor 1800 meter över havet så känns det i kroppen, speciellt när man vanligtvis brukar bo på ca 300 meters höjd. Skidåkningen här sker på 3500 m.ö.h medan skidåkningen hemma i Vemdalen ligger på dryga 900. Det blir ju lite kontraster.

Idag hade vi planerat in en vilodag, och tur var väl det, för idag kom första dagen med regn, och det är så pass dåligt väder uppe på glaciären så att det är inställt idag. Så idag fick vi sovmorgon med hela 3 timmar. Superskönt! Det värsta som kan hända här är ju ifall man kliver upp kl 6, tar sig ner till frukosten och käkar, går upp och klär på sig alla sina grejer, packar ihop hela ryggsäcken, går ner och hämtar skidorna, bär den tunga ryggan och skidorna hela vägen till gondolen och står i kö i en halvtimme, för att sedan få reda på att dagen är inställd. Det har hänt mig förr, och det är inte kul!

Men vi behövde som sagt inte uppleva det eftersom att vi redan igår planerat in en vilodag. Så idag får vi göra lite som vi vill, så länge det tillhör kategorin vila.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, så här kommer lite bilder på Eve och Jonna. Ha en superdag allihopa!

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s