Ute på tur

Tjenamors på er!

Så vad har hänt sedan sist? Jo, jag har bara hängt här hemma i Vemhån och haft det mysigt. För någon dag sedan stod det bärplockning på schemat med pappa och lille Boris. Boris är ju som ni kanske vet en väldigt liten hund, och kort sagt så hatar han skogen. Han blir väldigt stressad i skogen eftersom att han inte kan se så mycket. Hans ögon når liksom inte över blåbärsris och stenar, så han blir ju jätteorolig när han tappar oss ur sikte. Och dessutom så vägrar han att gå så fort han stöter på minsta lilla pinne som ligger i hans väg. Man får alltid bära honom genom skogen och sätta honom på en kulle eller en stubbe så att han kan hålla koll på alla. Då blir han relativt nöjd i alla fall. Bärplockningen resulterade i en hink med lingon och en liten låda med blåbär, trevligt trevligt!

Igår drog jag och pappa ut och tränade uppe på Vemdalsskalet. Vi cyklade runt på lite vägar och sedan upp till Varggranstjärnen. Jag kämpade för mitt liv upp för de otroligt branta backarna medan pappa hade lånat en elcykel och cyklade lätt förbi mig. Men det var värt kämpandet i alla fall. Väldigt fin utsikt!

Idag var jag ute på fjällvandring på Vemdalsskalet med en av våra andra hundar, Sacke. Vi gick ungefär en mil uppe på fjället, supermysigt! Sacke är raka motsatsen till Boris. Han är ungefär 7 gånger större och han älskar att gå långt. Under turen så försökte jag att hålla mig lite torr, men han lyckades dra ner mig i ca alla lerpölar, myrar och vattendrag som fanns. Dessutom springer han runt alla träd i närheten, och eftersom att man har han i koppel måste man följa med på alla dessa omvägar. Men han är ju ändå världens bästa hund, så det var en härlig tur ändå!

Här kommer lite bilder. Ha det så bra!

P1050619En väldigt varm hund efter halva vägen

P1050664

P1050633

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s