Första skidlägret

Hej svejs kompisar!

Just nu befinner jag mig hemma i Vemhån efter lägret i Norge. Juvass levererade ett bra första snöläger med mycket sol (ja, ni läste rätt, mycket sol i Juvass). Kanske ganska förvånande att höra för de som har varit där ett par gånger. Juvass är ju inte känt för att vara ett ställe som levererar bra väder, men senaste fyra gångerna har jag faktiskt haft riktig tur. Nackdelen med sol i augusti är ju dock att det blir ganska så mjukt i backen, så vi fick lämna friåkningen och hoppa in i banan redan andra dagen för att kunna salta och få bra underlag då temperaturen uppe på glaciären låg kring 10-12 plusgrader.

Men trots lite svårigheter med underlaget så fick vi till ett bra läger med mycket skidåkning. Det känns super att åka med juniorlaget, ett bra gäng med två riktigt bra tränare. Det känns som att man kommer att kunna utvecklas och lära sig mycket under denna säsong!

För tillfället är jag ju som sagt hemma i Vemhån med pappa. Jag fystränar, plockar lite bär, myser med hundarna och fixar lite skidgrejer inför nästa läger osv.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva tror jag, så här kommer lite bilder från lägret. Ha det så bra kära vänner!

P1050594

P1050578

P1050580

P1050575

P1050520

P1050584

P1050549

P1050585

IMG_7050

P1050500

P1050596

FullSizeRender

P1050494

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s