Mitt nya rum

Hej på er allesammans!

Just nu sitter jag på ett tåg till Mora. Jag kommer fram kl halv två och då hämtar min tränare upp mig och två andra tjejer i laget och så far vi vidare hela den långa vägen till Juvass i Norge. Jag ska alltså stå på skidorna igen redan imorgon!

Jag lämnar förmodligen Stockholm för sista gången i sommar nu. Men det är fortfarande lite oklart kring var jag ska befinna mig mellan dessa två läger eftersom att alla på gymnasiet ska åka till Juvass under den tiden som jag är hemma och vilar. Så jag kommer kanske att komma tillbaka hit eftersom att det kommer vara tomt hemma i Östersund. Men förmodligen åker jag hem till Vemhån och bara myser och fystränar lite.

Det känns tråkigt att lämna Stockholm, speciellt när man vet att man inte kommer att komma tillbaka förrän typ April om man har tur. Jag tycker verkligen om vårat landställe, och det blev ännu bättre i år när jag äntligen fick ett eget rum. Jag och Vera har delat rum varje sommar, och även om hon inte har varit här så mycket eftersom att hon har jobbat så är det ju så mycket härligare att ha något eget.

Vi inredde våran källare till mig, och synd nog tog jag inga bilder innan, för vi har verkligen gjort om rummet helt. Det är inte helt klart ännu, det är fortfarande saker som ska bytas, läggas till, målas om, ändras osv. Men här kommer lite bilder i alla fall.

Ha det bra!

P1050435

P1050429

P1050425

P1050450

P1050424

P1050463

P1050466

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s