Soliga dagar

Hej svejs kompisar!

Jag är HELT SLUT just nu, eller mina ben är det i alla fall. Idag körde jag nämligen första benpasset sedan 5:e april, vilket är 86 dagar sedan, vilket nästan är 3 månader sedan. Just benen känns det ju så förjävligt mycket i när man har haft uppehåll. Det brukar i princip kännas som att musklerna dras sönder när man har haft ett uppehåll som är längre än en vecka, och nu har mitt uppehåll varit i 12 veckor, så ni kanske kan föreställa er att det är fullt rimligt att mina benmuskler kändes som att de skulle gå av helt.

Jag är ju ingen hjälte på att börja lugnt heller om jag ska vara helt ärlig. Det är väl i princip ingen idrottare som är bra på det egentligen. Jag vet ju mycket väl att det smartaste är att börja lätt och sedan bygga på det hela, men vem vill egentligen köra upphopp upp på en 40 cm låg låda eller köra enbensböj med en 10-kilosvikt? Inte så många skulle jag tro.

Under resten av denna vecka har jag faktiskt inte gjort särskilt mycket. Jag har ju varit trött av träningen och det har varit perfekt väder för att sola, så jag har njutit rejält under dagarna. För att summera ihop lite händelser så körde jag lite allmänstyrka i måndags, blev bjuden på middag till min moster Anne och min kusin Jonna i måndags kväll, solade lite under tisdagen samt körde ett så otroligt jobbigt a2 cykelpass där jag fick världens mjölksyra då benen hade två dagars träning i rad med sig denna gång, badade och hängde med kusin Jonna igår och åkte och handlade lite nya träningsgrejer idag.

Jag har inte tagit så värst många bilder under dagarna. Så här kommer främst bilder på promenader och mat istället. Ha det bäst!

P1030761

P1030756Från dagens benpass.IMG_3807

IMG_3809

IMG_3789Lite bilder från två promenader i veckan.P1030750

P1030745Gårdagens middag: sallad. Som vanligt när jag äter sallad så slängde jag ner en massa goda saker och hoppades på det bästa. Denna gång blev det kallrökt lax, nektariner, vattenmelon, mozzarella, avokado, salladsblad och pumpakärnor.P1030720Mellanmål efter träning: nektarin och en smoothie gjord på hallon, björnbär, banan, naturell yoghurt och sojadryck.P1030201

P1030206Middagen för någon vecka sedan: kyckling inlindad i parmaskinka med balsamvinägersås och potatishalvor. Kan förklara lite kort hur man tillagar detta om man har ca 2 filéer.

Kycklingen kryddas med oregano, salt och peppar och steks lite kort tills den fått fin färg och sedan lindar man in den i parmaskinka (1-2 skinkor per filé) och lägger den i en form. Efter det häller man även i såsen i formen som man gör på 2 dl grädde, 2 msk balsamvinäger, 1 msk kycklingfond och sedan lite vitlök efter hur man vill ha det. Detta sätter man sedan in i en 225 grader varm ugn i ett tag (har ingen större koll på hur länge, typ 15 min kanske, gå på känslan så blir det säkert bra). När kycklingen är genomstekt så tar man ut den och äter den tillsammans med lite potatishalvor. Superenkelt!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s