Chillar på livet

Hej hopp kära vänner!

Vilka härliga sommardagar man har nu. Det är ju lite halvdåligt väder, men jag gör det bästa jag kan av situationen. Jag hänger inte så mycket ute på landet, jag är mest inne i stan och chillar.

I söndags träffade jag min kompis Michelle. Vi kollade i lite butiker och åt sedan en supergod lunch på Strandbryggan. Efter det åt vi bästa glassen på Taverna Brillo, en av de bästa jag ätit faktiskt. Jag stannade kvar inne i stan på kvällen och gick på standup med Vera och hennes kille Elias och hans kompis Hugo. Jag har aldrig varit på det någonsin, men den aktiviteten fick ändå ett ganska bra betyg av mig, det var kul.

Igår drog jag, Vera, vår kusin Jonna och hennes kille och hennes kompis till Hagaparken där vi fikade på bageriet där Elias jobbar. Det var faktiskt soligt och bra väder, så det var supermysigt. På kvällen käkade hela gänget med Vera, kusin Jonna, hennes kille + kompis + ännu en kompis och Elias och Hugo middag på Thaibåten på söder. Det var riktigt gott, så vi hängde där ett bra tag. Mysigt var det minsann!

Idag kom min kompis Jonna ut till mitt landställe. Vädret skulle vara soligt och varmt, så planen var att sola och bada, men det blev halvmolningt ganska tidigt. Vi bestämde oss istället för att baka lite morotskaka. När vi var klara med det drog vi ut på en liten båttur. Jag har bara kört vår lilla båt, så ingen av oss kunde särskilt mycket, så det blev minst sagt spännande. Men med lite guidning över telefonen från mina föräldrar så kom vi tillslut iväg. Vi fick något bensinstopp där på vägen tillbaka, men turligt nog hade vi lite bensin kvar i en dunk, så då gick det bra. När vi väl skulle lägga till när vi kom tillbaka så gick det käpprätt åt helvete dock. Hoppas innerligt att det inte var någon som såg oss. Ett tag där hängde vi liksom över kanten på båten och höll fast i grannens lilla båt för glatta livet och garvade samtidigt ihjäl oss. Kanske inte bästa sättet för tilläggning, men tillslut var allt bra i alla fall. Efter det så badade vi lite. Det var mitt första bad i Stockholm i år faktiskt.

Just nu är jag inne i stan igen och hälsar på Vera och kusin Jonna som just nu bor på Mariatorget. Jag är helt slut så jag får se om jag orkar flytta mig ur fåtöljen eller om jag fastar här.

Här kommer lite bilder från dagarna. Ha det så bra allesammans!

Saltlakrits- och kokosglass på Taverna BrilloLunch på Vasaslättens bageri i HagaparkenSupergod macka med rökt laxPassionsdrink på Thaibåten 


Resultatet av morotskakebaket, ganska bra för att vara första gången vi bakade detta måste jag säga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s