Själv på landet

Tjenamors!

Hoppas ni har ett nice sommarlov, för det har jag! Eller det är väl inte fantastiskt, men det är helt okej i alla fall.

Just nu är jag ute på landstället i Stockholm och chillar. Jag är här helt själv vilket känns lite skumt, men jag har det bra ändå. Jag får bestämma över allt själv, det finns liksom inget man behöver diskutera om.

Idag när jag klev upp så städade och diskade jag lite eftersom att min kära syster som har bott här under veckan inte verkar förstå vad städning och diskning är :))) Vädret var lite halvdåligt, klassiskt svenskt sommarväder helt enkelt, så till slut tog jag mig iväg in till stan där jag träffade min kompis Jonna. Vi gick runt och kollade i lite butiker, tog en fika och kollade sedan lite mer i butiker. I slutet av dagen var båda helt döda, classic efter varje gång man shoppat. När jag kom hem käkade jag lite mellis och började sedan laga lite middag.

Jag kan ju fortfarande inte träna eftersom att jag ska ta astmamedicinen i en vecka innan jag får börja, så jag tog en liten prommis istället. Vädret blev faktiskt ganska hyfsat där en stund, så det var mysigt.

Här kommer lite bilder från dagen!

P1030082Min standardfrukost som jag äter ca varenda dag: harvregrynsgröt, två ägg och ett glas juice. Jag hamnar liksom i frukostperioder där jag äter samma frukost varje dag tills jag tröttnar på det. Det här har jag inte lyckats tröttna på sen november, så jag fortsätter. Verkligen varierande!

P1030075

P1030103Lite mellis efter en lååååång dag!

P1030106

P1030110

P1030115

P1030127Dagens middag: lax med teriyaki-spenat och färskpotatis.

P1030124

P1030128

P1030139

P1030147

P1030153

P1030160

P1030177

P1030184

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s