Sommarlov hemma i Vemhån

Hej på er allesammans!

Just nu befinner jag mig hemma i Vemhån tillsammans med mina föräldrar. Jag åkte från Östersund igår på morgonen och hoppade sedan av på Vemdalsskalet där pappa jobbar. Där hängde jag ett tag innan jag lånade pappas bil för att åka till apoteket i Hede och hämta ut min astmamedicin. Det var min första biltur med körkort så det var otroligt kul, även om det hade kunnat vara en roligare destination än just Hede som blev mitt första resmål.

På eftermiddagen åkte jag och pappa hem till Vemhån och där satte jag mig ute på altanen och läste en bok och bara chillade med vår lilla hund Boris. På kvällen drog mamma iväg på golf och pappa stack ut i skogen, så jag drog en spontantripp till Vemdalen där jag hämtade upp min kompis Selina. Vi begav oss upp på Vemdalsskalet för att hitta något fint ställe med bra utsikt, och vi hamnade till slut vid Varggranstjärnen. Det var så fint att jag fick lite smått ångest över att min stackars lilla kamera låg kvar hemma i väskan, men jag överlevde ju ändå. Det blev lite fjälltur, renspaning och snöbollskrig (ja ni läste rätt, det finns fortfarande snö trots att vi är framme i juni redan). Man får ju riktiga sommarkänslor här uppe! For realz.

Idag lämnar jag dock Vemhån igen och beger mig tillbaks till landstället i Stockholm, men det var kul så länge det varade här i alla fall. Ha det så bra allesammans! Här kommer lite bilder från gårdagen.

IMG_3342

IMG_3347

IMG_3375

IMG_3414

IMG_3397

IMG_3416

IMG_3424

IMG_3352

IMG_3403

IMG_3425

IMG_3452

IMG_3455

IMG_3470

IMG_3467

IMG_3433

IMG_3465

IMG_3462

IMG_3459

IMG_3463

IMG_3475

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s