Körkort

Tjenamors på er!

Hoppas ni alla har det bra! Jag befinner mig i Östersund just nu. Jag lämnade Stockholm på kvällen i söndags och åkte hem till Vemhån, sedan tog jag bussen tidigt på måndagsmorgonen upp hit.

När jag kom fram hängde jag lite med min kompis Kevin och käkade lite lunch, och efter det hade jag två körlektioner. Idag chillade jag hela förmiddagen för att vara uppvilad till min körlektion och sedan min uppkörning som jag hade kl 3. Lektionen innan uppkörningen gick ganska bra, jag behövde träna lite på att backa runt hörn, men efter några försök på det så satt det momentet fint.

Inför uppkörningen var jag galet nervös, mina fötter skakade, men jag lyckades lugna ner mig en aning i alla fall. Vi körde runt lite i Östersund, drog en sväng ut på motorvägen, körde lite på en grusväg och åkte sedan lite mer inne i Östersund. Jag hade ju några småmissar så jag var ju livrädd för att jag inte skulle klara det. Men när vi kom fram så var jag godkänd! Så sjukt härligt! Nu har man körkort liksom 😀

När uppkörningen var klar gick jag och Kevin ner till badhusparken och käkade lite glass och tog det lugnt, och efter det gick jag till läkarhuset för att göra andningstester. Testerna var sjukt obehagliga. Man skulle andas in ett pulver med typ mjölksockerlösning för att halsen skulle torka ihop och sedan skulle man blåsa så hårt man kunde 2-4 gånger, och sedan skulle man göra så om och om igen. Jag tror att jag gjorde det ca 9 gånger. Vissa gånger skulle man andas in flera omgångar med pulver innan varje blås, så inandningen gjorde jag typ 18 gånger. Men det tar dock inte slut där, för när detta var klart skulle jag andas in en tredubbel dos med astmamedicin och sedan blåsa 4 gånger igen. Inte skönt för fem öre, så nu har jag världens huvudvärk och skakningar i hela kroppen.

Det som framkom av testerna var att jag förmodligen har någon typ av astma, och allt hängde ihop på något rimligt sätt som jag tyvärr inte kommer ihåg. Men jag ska i alla fall börja ta astma-mediciner nu under sommaren för att se ifall det blir bättre.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag funderar på att åka hem till Vemhån i några dagar för att hänga med lite kompisar, och sedan ska jag försöka ta mig tillbaka till Stockholm på något sätt för att spendera större delen av sommaren där, men vi får se hur det blir. Under de senaste dagarna har jag inte tagit en enda vettig bild, så här kommer lite bilder från förra sommaren i Stockholm istället. Ha det bra!

IMG_8728

IMG_9453

IMG_9148

IMG_9243

IMG_9458

IMG_9491

IMG_8691

IMG_9143

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s