Bra dagar

Tjenamors!

Nu har jag ännu en gång väntat alldeles för länge med bloggandet :/ Ber om ursäkt för det, men jag har haft så mycket för mig de senaste veckorna. Jag har vart uppe på toppen och levt livet, följt av att jag legat på botten under en sten utan att kunna andas (beskrev situationen ganska bra). Men nu är jag nästan tillbaka där på toppen. Bara några små steg kvar som dock är tunga att ta eftersom att det kräver att jag ska få träna (man blir ju på riktigt deprimerad av att inte få röra på sig på riktigt).

Jag vaknade upp på morgonen i onsdags förra veckan och kände mig inte så frisk längre. Då hade jag ändå börjat riktigt lugnt med träningen på måndagen och tisdagen, men jag har inte lyckats återhämta mig sen dess. På tisdag nästa vecka ska jag göra ett andningstest för att se ifall jag har nånting som kallas typ kroniskt torr hals (???) som orsakar halsontet, kommer inte riktigt ihåg vad det egentligen hette.

I fredags tog Vera studenten. Det blev en väldigt mysig dag och kväll och natt, men både jag, mina kompisar och mina föräldrar lyckades missa deras utspring vilket inte riktigt var planen. Jag har inte gått igenom bilderna från dagen än, så jag väntar med att lägga ut dem.

Idag hängde jag med Rebecka hela dagen vilket var supermysigt. Jag sov över där igår kväll, så i morse käkade vi en god frukost ute i solen. Efter det drog vi iväg på äventyr. Vi åkte till en riktigt mysig ö som heter Norderön. Man tar en färja dit, vilket jag blev riktigt fascinerad över eftersom att jag aldrig har vetat att det finns färjor i Östersund. Väl framme på ön tog vi en liten prommis längs några mysiga vägar, och efter det drog vi till ett mysigt fik/en restaurang nere vid vattnet där vi köpte glass. På vägen hem från Norderön stannade vi och spelade lite minigolf. Det var riktigt länge sen någon av oss gjorde det, och jag kan ju säga att det märktes, vi var ju riktigt kassa. Rebecka vann till slut med en liten liten poäng, så hon var nöjd. Efter det drog vi tillbaks hem till Rebecka på Frösön och käkade lite lunch/middag innan vi drog ut på tur med två av deras hästar. Jag har ju verkligen saknat ridningen. Senaste gången jag red var ju när jag gick i typ sjuan, så jag var ju överlycklig. Förutom att jag nästan blev avkastad en gång så gick det ju fantastiskt bra!

Imorgon ska man tillbaks till skolan och kämpa. Troligen så lär ju alla lektioner vara inställda, men jag måste gå dit ändå för jag har ingen riktig koll på det. På förmiddagen har jag halkbanan vilket jag HELT hade glömt bort. Men som tur var så skulle Emma också dit, så hon skickade ett snap och påminde mig. Hade jag missat den så hade jag ju gått under jorden av förtvivlan. Där hade man tur minsann!

Här kommer lite bilder från dagen! Ha det bra allesammans!

IMG_3178

IMG_3169

IMG_3181

IMG_3164

IMG_3188

IMG_3193

IMG_3196

IMG_3236

IMG_3220Här har vi Rebeckas lillasysters gigantiska häst som har det bästa hästnamnet i världshistorien: Rektorn!

IMG_3215Och här har vi den något mindre lilla ponnyn, Fergus, som jag (turligt nog) fick ha. Drog ju en suck av lättnad över att slippa kliva upp på en 185cm hög häst.

IMG_3235

IMG_3202

IMG_3203

IMG_3205

IMG_3211

IMG_3213

IMG_3217

IMG_3222

IMG_3227

IMG_3234

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s