Back at it

Hej kära vänner och alla ni andra härliga människor som hänger här!

Long time no see kan man ju kanske säga eftersom att jag inte har lyckats uppdatera sen förra tisdagen. Jag har helt enkelt haft för kul, livet är så otroligt roligt at this very moment! Det är ju en fantastiskt rolig grej att bo med en person som tar studenten, för man får vara med på massa av de där roliga sakerna som att grilla, spela kubb, hänga alldeles för många personer på balkongen och spela hög musik, varje kväll. Jag älskar det! Framförallt det där konceptet med att grilla varje dag!

Veckorna flyter på OTROLIGT snabbt! Lite för snabbt för mängden plugg som jag måste ta ikapp, men jag löser det så bra jag kan, så jag kommer nog att klara mig.

Igår var jag så otroligt lycklig, för igår var jag back at it again med träningen. Det var en så härlig känsla att få röra på sig på riktigt. Jag körde lätt löpning i en halvtimme som jag varvade med ett par minuter i promenadtakt emellanåt. Kändes fantastiskt skönt! Och det var ännu skönare att vakna upp frisk idag och känna att kroppen klarade av det.

I övrigt så var jag ledig hela dagen igår, vilket jag totalt hade glömt. Jag var på skolan kl 9.45 då vi vanligtvis brukar börja på måndagar, men det var helt tomt i klassrummet. Jag hade alltså totalt glömt bort att alla NIU-klasser var lediga igår, och även idag. Men det var ju härligt i alla fall, för då fick jag tid att plugga på det jag ville. Jag kompletterade lite i psykologin fram tills lunch då jag, Rebecka, Vera och Lisa gick ner på torget och käkade en god lunch i solen. Efter det gick jag och Rebecka ner till badhusparken och chillade samt lyckades få livets fulaste bränna. Båda lyckades få en sån där otroligt ful bränna som man får när man solar med linne, och på mig kompletterades det även med någon sorts omvänd goggle-bränna (jag har alltså lyckats bränna mig i övre delen av ansiktet, men jag är fortfarande blek på nedre halvan???). Men det var ändå en bra dag, och den avslutades med grill-middag på innergården tillsammans med de flesta av vsp-studenterna.

Idag har jag ett muntligt nationella i franska eftersom att jag går franska med en ”vanlig” klass som alltså inte har träningsdag idag, men utöver den halvtimmen är jag ledig hela dagen. Härligt!

Ha det så bra nu! Här kommer lite bilder från senaste veckan!

P1020425

P1020431

P1020433

P1020441

IMG_3127Såhär glad kan man vara över att få träna igen!

IMG_3122

IMG_3106

IMG_3097

P1020491

P1020499

P1020501

P1020504

P1020508

P1020525

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s