En ny vecka

Hej på er allesammans! Äntligen måndag! Som man längtat!

Nej, jag skojar med er, jag har inte blivit en galen måndagsälskare. Jag grät nästan när jag klev upp ur sängen i morse, och då hade vi ändå fått sovmorgon pga en inställd lektion.

Helgen rullade förbi alldeles för snabbt. Så snabbt att jag inte ens hann tänka på det där med plugg. Men varför ska man bryta den trenden när man liksom inte gjort det någon annan helg heller? Det var en bra helg i alla fall. I fredags kom Emeli över och käkade middag med mig och Vera. Vi käkade pulled pork burgare vilket var otroligt gott! Efter det drog vi över till några av vsp-killarna och hängde lite. I lördags kväll käkade jag, Emeli, Vera och Jacob middag hemma hos Rebecka som precis flyttat hela vägen från Östersund till Frösön. Riktigt trevligt!

Jag har börjat känna mig bra i min förkylning igen, men jag ska ändå ha viloperiod tills sista maj. Istället för träningen promenerar jag. I torsdags när jag promenerade var det till och med sol! Men låt er inte luras av det och tro att det är sommar dock, jag hade mössa på mig.

Igår var jag ännu en gång ute och promenerade och körde lite bålstabilitet igen. Jag har promenerat runt på några olika stigar kring skidspåren ett par gånger nu, och det ser likadant ut varenda gång eftersom att det i princip blir samma väg som jag går hela tiden. Så igår gick jag från andra hållet, what a way to be creative hörni! Det blev inte så mycket mer intressant dock, jag tappade bara bort mig istället.

Idag öser regnet ner. Verkligen ÖSER! Varenda person som kom till skolan var helt dyblöt. Så vi får helt enkelt se ifall regnet kan chilla lite så att jag kan våga mig ut och promenixa lite!

Ha det så bra! Vi hörs!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s