Hejhopp

Hej på er!

Nu har halva skolveckan passerat, härligt! Det är inte långt kvar till sommarlovet nu och veckorna går otroligt snabbt.

Idag hade vi ledigt från skolan eftersom att alla lärare rättade nationella proven (life-igaste när det händer), så jag tog lite sovmorgon. Efter det gick jag och Selina ner på Vezzo och käkade lunch, vilket var supergott som vanligt. När vår matkoma var någorlunda över promenerade vi över till Espresso House där vi satte oss och pluggade. Förutom ångesten över att inte få gå till gymmet eller köra ett jobbigt löp-pass för att sedan kunna vara supernöjd så är livet som vanlig människa helt okej ändå! Jag lever ju livet just nu med en jäkla massa fritid!

Senare på eftermiddagen drog jag på en prommis som avslutades med lite bålstabilitet. Heja mig som fick göra en fysisk aktivitet!!

Till middag fixade jag lite lax med rotfrukter och fetaostcrème vilket det kommer lite bilder på. Kommer även lite bilder från i måndags då mina kamrater Emeli och Jacob kom över och käkade lite fetaostbiffar med couscous och tzatziki.

Ha det så bra allesammans!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s