Juniorlandslaget

Hej på er kära vänner!

Idag blev det officiellt att jag ska få representera Juniorlandslaget (även kallat träningsgrupp 3 numera) inför nästa säsong! Otroligt kul! Det känns så himla bra att få utdelning för något man har jobbat så hårt för, och det ger ännu mer motivation. Jag har haft en säsong med många framgångar, men även några motgångar. Jag hade en lite halvdålig start där jag inte kände mig bekväm i min åkning, men det gjorde endast att jag la ännu mer fokus på att utvecklas så mycket som möjligt.

För någon månad sedan satt jag och läste igenom mina mål med min tränare som jag hade skrivit i höstas, och det var så himla härligt att göra det. Jag hade förbättrats och lyckats med så mycket mer än jag hade skrivit, både med punkter, placeringar, självförtroende och känsla i åkningen, så det kändes så sjukt kul.

Jag är väldigt laddad inför det här. Det kommer att bli givande och bra för ens utveckling att träna med dem bästa i sin ålder.

Ni kan läsa lite mer om alla laguttagningar här. Ha det bra allesammans!

img_2729
Foto: Lin Ivarsson

2 reaktioner till “Juniorlandslaget”

  1. Grattis på dej Elsa, det här kommer du att fixa, du har fått bra flyt på din ranking, så nu blir det att hålla dej frisk och skadefri, sedan är det bara att gasa på.
    Sköt om dej // Hälsningar Svante W

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s