Ett bra lov

Tjenamors!

Nu har ca hälften + lite till av detta lilla lov passerat. Ångest. Men vi har det härligt i alla fall. Igår var jag och Selina inne stan för lite shopping. Vi käkade lunch på Phil’s burgers och tog en smoothie och en juice på Joe and the juice. Det var en minst sagt trevlig dag! Vi blev dock supertrötta; somnade på bussen bland annat.

Idag var det ännu en solig dag och snapchat-temperaturen låg nånstans där vid 21 grader, så vi solade lite. Vi låg nere vid stranden ett tag tills vi tröttnade, och efter det har jag pluggat lite körkortsteori. Körkortsteori är ett helvete ska ni veta, inte kul för fem öre, men jag har överlevt än så länge.

Idag har även min familj gjort redo båten för sommaren. Jag betonar orden min familj. Jag själv gjorde ingen vidare värst bra insats. Jag och Selina satt och tittade på. Det är ju ett jobb i sig. Även kusinerna och moster Anne var här och fixade sin båt. Vi blev en liten skara av folk som inte hjälpte till med båtarna, då inte heller Julia drog sitt strå till stacken. Hon har ju dock sitt ”studentknä”; en lång historia som slutade med en knäoperation. Men som tur var fick vi följa med på premiärbåtturen ändå. Det var mysigt!

Nu ska vi snart käka lite middag. Ha det bra!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s