En update från Sälen

Hejhopp allesammans! Här kommer en liten update från Lindvallen där jag befinner mig just nu.

Jag kom hit till Lindvallen i tisdags kväll. Förkylningen hade börjat kännas bättre, så jag var taggad inför onsdagens storslalomtävling. Men på onsdagsmorgonen vaknade jag med halsont. Det försvann efter någon halvtimme, men jag tänkte att det bara skulle bli värre ifall jag körde ett race. Dessutom är det inte lika kul att köra när man vet att man inte kan ge allt, så jag stod över och taggade istället för racet dagen efter.

På torsdagen hade vi sovmorgon. Jag och Emeli vaknade någon gång efter 10 och fick då veta att racet hade blivit inställt. Det var alldeles för snöigt och dåligt underlag, så inte heller den dagen blev det någon tävling för mig.

Idag var det slalomtävling för killarna. Vi tog sovmorgon även idag innan vi begav oss upp i backen för att kolla på tävlingarna. Sälen bjuder inte på ett särskilt bra väder just nu. När vi kom upp i backen var det mulet och efter någon timme kom det ett härligt regn.

Men dagen var ändå bra. Det är ju mysigt med en tävling där både ungdomsklasser och FIS-klassen tävlar. Man träffar så många man känner, så det är ju härligt i alla fall. Dessutom gick det riktigt bra för hemmaåkaren Alfred som körde i U16-klassen. Alfred vann, och Carl som kör för grannklubben Klövsjö ledde första åket men gjorde en grensling i andra. Båda killarna är riktigt schyssta och ska dessutom börja på skidgymnasiet i Östersund där jag går, så det känns superkul!

Nu är jag supertaggad inför morgondagens slalom. Förhoppningsvis så vaknar jag inte upp med halsont imorgon igen, och förhoppningsvis blir tävlingen inte inställd pga dåligt underlag. Pray for min hals är ni snälla!!!

P1000731Gott med gratismjölk i alla fall!P1000749Coola Vera fick skriva autografer!P1000776Affe, vinnaren av dagens tävling för U16P1000741

P1000766

P1000790

P1000808

P1000812

P1000807

P1000786

P1000732

P1000768

P1000816

P1000802

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s