En vanlig vecka

Hejhopp!

Jag kan börja med att berätta att jag inte har något viktigt över huvud taget att berätta om, men om du tycker att det är kul att läsa så får du gärna fortsätta.

Den här veckan har varit en helt vanlig vecka. Det började med en heldag skola och vilodag på måndagen. På tisdagen var det möte med tränarna, följt av pluggstund där tränarna åkte iväg till backen för att sätta bana. På tisdagar kör vi alltid slalom i Östersund i Gustavsbergsbacken aka GB. Tränarna kom tillbaka från bansättningen i slutet av vår pluggstund och förklarade att det var relativt dåliga förhållanden i backen. Det var dimma och spöregn, så sikten var dålig. Tränarna tyckte att de som behövde/ville prioritera skolarbetet skulle stanna kvar. Behövde jag prioritera skolarbetet? Ja! Prioriterade jag skolarbetet? Nej.

De flesta på gymnasiet befann sig på fart-SM i Duved, så vi var få personer kvar. Efter att tränarna tyckte att man skulle stanna kvar om man behövde prioritera skolarbetet, så var vi ännu färre. Det var jag, tre killar och två tränare som tog oss iväg till backen. Det var som beskrivet, dimmigt och regnigt. Men träningen blev ändå riktigt bra. Sikten var ju dålig, men underlaget hade blivit så pass bra att man kunde köra på ändå.

Dagen efter blev det slalom i GB igen. Men första passet bestod av parallellträning. När vi kom till backen var det första jag tänkte att sikten var mycket bättre än under gårdagen. Det första jag fick höra från de som inte var där dagen innan var: ”man seeer ju ingentiiing”. Träningen bjöd på lite sämre underlag, men den var väldigt givande.

Idag tog vi en paus från skidåkningen för att vara fräscha inför SM-helgen. Det blev istället innebandy aka innepinne med skidskyttarna. Inte för att skryta eller så, men jag gjorde tre(!!!) mål. Ja, jag är nöjd.

Nu är jag superladdad inför SM! Ha det bra!

IMG_2601

IMG_2610

IMG_2621

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s