Racehelg

Hej på er! Hoppas ni har det bra!

Jag har precis kommit hem från Fjätervålen där jag har tävlat nu i helgen. Tävlingarna gick otroligt bra och jag är väldigt nöjd.

Första tävlingsdagen fick vi kämpa på i snöstormen. Sikten var inte super, men den var ändå 10ggr bättre än sist vi tävlade här, så det funkade. Jag startade som nr 2 i första åket och möttes av ett väldigt mjukt underlag. Men efter några tunga svängar, lite kämpande och ett antal nästan-en-innerskida-svängar så lyckades jag ta mig ner och lägga mig på en andraplats i det åket. Andra åket satte jag utan några större misstag och blev därmed vinnare av tävlingen, helt sjukt. För mig var det väldigt oväntat då några av åkarna vanligtvis tävlar på en högre nivå och är några som jag verkligen ser upp till som skidåkare.

Andra dagen hade jag ett bra första åk där jag låg trea, men efter två större missar i andra åket slutade jag fyra, vilket kanske var lite tråkigt, men jag är ändå väldigt nöjd då jag gick in i tävlingen med mycket lägre förväntningar.

Helgen blev alltså super! Jag hoppas att jag kan hålla mig frisk nu så att jag kan träna på i veckan då det väntas SM i Funäs från och med fredag.

 Foto: Nisse Schmidt   Sikten under första dagen
  
     
  
  
  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s