En bra dag i backen

Tjenamors på er!

Idag var det allt en bra dag. Jag vaknade upp och kände mig äntligen frisk från min tredje förkylning sen februari. ”Har hon inget immunförsvar eller?”, kanske ni tänker. Nej, svarar jag då, nej jag har inget immunförsvar. Mitt immunförsvar lämnade mig någon gång där i januari och har inte setts till sedan dess. Men nu är jag ju typ frisk i alla fall.

Eftersom att jag bara har kunnat sitta inne och kolla på serier under dessa sjukdagar tänkte jag att det kunde vara kul att åka lite skidor idag. Det var superväder, så jag och Vera drog upp till Björnrike. När vi kommer upp dit bestämmer sig Vera för att vi ska åka ALLA liftar på hela Björnrike. Till alla liftar räknas även hela barnområdet, därmed även Snigeln. Snigeln är en lift som verkligen gör rättvisa för sitt namn, om man säger så. Jag var inte lika entusiastisk till Veras idé, men det är ganska svårt att övertala någon som: 1. Har bestämt sig för sin sak, och som: 2. Stakar iväg och skriker ”det ska vi visst göra”, när man försöker föra en vettig konversation. Vera fick alltså som hon ville, vi åkte alla liftar, till och med Snigeln.

Efter lunchen köpte vi glass och åkte ner till solverandan i Idet. Där vi träffade vi bland annat Emeli som satt och väntade på att lillasyster Elin skulle bli klar med träningen, så vi gjorde henne lite sällskap innan vi fortsatte att åka skidor. Dagen var super, det var skönt att äntligen få lite sol!

Det var allt från mig. Ha det bra!

  
  
  
  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s