Mitt första blogginlägg

Hej på er allesammans! Jag heter Elsa Håkansson-Fermbäck och här är min alldeles nystartade och fräscha blogg!

Jag har länge funderat på att starta en blogg, så när min kusin Julia föreslog det så tog jag äntligen tag i det. Från början var min kusins förslag att jag och min syster Vera skulle ha en blogg tillsammans eftersom att Vera uppdaterar sin blogg ca aldrig. Men Vera var inte lika entusiastisk till denna idé, så då bestämde jag mig för att starta en alldeles egen blogg. Utöver det har jag även startat en tävling. Otroligt spännande, kanske ni tänker, men där har ni fel. Den här tävlingen har redan en självklar vinnare, och det är jag. Tävlingen är mellan mig och Vera och går ut på att ha den mest lästa bloggen efter en viss tid (slutdatum är ännu inte bestämt). Vinnaren av tävlingen får ett pris (vad man vinner är inte bestämt det heller, men jag siktar ändå på en solklar vinst).

Nu kanske det vore bra ifall jag berättade lite om mig själv. Jag heter som sagt Elsa och jag har precis fyllt 18 år. Jag kommer från en liten by som heter Vemhån. Denna lilla by ligger ca 10 minuter bort från ett av Sveriges största skidområden, nämligen Vemdalen. Jag har åkt skidor sedan jag var ca 2 år gammal, och idag tävlar jag i alpint sedan många många år tillbaka. Just nu går jag andra året på skidgymnasiet i Östersund där jag bor tillsammans med min syster Vera som går sitt fjärde och sista år på samma skidgymnasium.

Min familj består av min mamma Marie, min pappa Anders, min syster Vera, våra två jämthundar Ess och Zacke och vår lilla Shih-tzu-hund Boris. Mina föräldrar har även dem ett stort intresse inom alpint. Min pappa växte upp i Vemhån och har åkt skidor i hela sitt liv och min mamma växte upp i Stockholm men har hunnit med en hel del skidåkning i sitt liv ändå. Båda två av dessa härliga föräldrar har hjälp mig otroligt mycket inom sporten där de har agerat tränare, skidfixare, bilchaufför och förälder på en och samma gång.

Om ni vill få veta mer om mig, min skidåkning och mitt liv föreslår jag starkt att ni fortsätter att läsa denna blogg!

IMG_6190Här är jag in action!

DSCN3107Nr2 från vänster i den här härliga bilden är min kusin Julia som alltså var den som fick mig att starta bloggen. Till höger om henne står min syster Vera och längst till vänster i bilden står min andra kusin, Jonna. Den lilla ungen som står längst till höger och lipar, det är jag det!

IMG_2411Jag och min syster Vera.

Tack för mig! Stay tuned för fler inlägg inom en snar framtid.

Annonser

En tanke på “Mitt första blogginlägg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s